Το δικηγορικό γραφείο Θ. Φραγκάκης και συνεργάτες έχοντας αναλάβει την υπόθεση του εκλειπόντος Κριστιάν Ντάντε κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοσίου για τον άδικο χαμό του.

‘Αρθρο στην REAL NEWS  της δημοσιογράφου Άννας Κανδύλη

Το δικηγορικό  γραφείο Θ Φραγκάκης και συνεργάτες έχει αναλάβει την υπόθεση του εκλειπόντος Κριστιάν Ντάντε και κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοσίου για τον άδικο χαμό του.

Δήλωση της δικηγόρου Κατερίνας Φραγκάκη για την υπόθεση Ντάντε:

Η άδικη φυλάκιση του εκλειπόντος Κριστιάν Ντάντε είχε ως αποτέλεσμα εκτός από την ψυχική του φθορά να υποστεί και σωματικές βλάβες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπανόρθωτες για την υγεία του. Πρόκειται για μια ιστορία που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους καθώς ο Κριστιάν Ντάντε μαθαίνει ουσιαστικά λίγες μέρες πριν πεθάνει και όντας νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση οτι είναι αθώος. Δυστυχώς όμως για εκείνον και την οικογένεια του το μαρτύριο του δεν έληξε αλλά συνεχίστηκε και κατέληξε με το πιο τραγικό τρόπο. Υπέκυψε στην αρρώστια του καθώς οι θεράποντες ιατροί του αρνήθηκαν να τον χειρουργήσουν με την αιτιολογία οτι είναι λαθρομετανάστης και όλα αυτά εν έτη 2014. Τέσσερα χρόνια μετά οι δυο κόρες του εκλειπόντος ζητούν δικαίωση για τον άδικο χαμό του πατέρα τους και προσφεύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί το όνομα και η τιμή του πατέρα τους.”